صفر تا صد ژنراتور اسکانیا
در این پست قصد داریم نکات خرید ژنراتور اسکانیا پایه گازسوز پنج سیلندر و شش سیلندر را پاسخ دهیم و شفاف سازی انجام دهیم تا خرید مشخص و موفق داشته باشید و بتوانید نیاز خود را برطرف نمایید .
1-مشخصات ژنراتور اسکانیا
موتور اسکانیا به طور کلی 150 آمپر روی هر فاز ماکسیمم تولید خواهد داشت. یعنی 450 آمپر تکفاز در نتیجه شرکت ایرانیان ژنراتور پارس با در نظر گرفتن ضریب امنیت و دایم کاری این موتور ژنراتور 180 کاوا با این موتور کوپل میکند.
نکته مهم این است که استفاده از ژنراتور های بزرگتر همچون 200 و 250 کاوا هیچ تاثیری در آمپر خروجی نخواهد داشت. چرا که امپر خروجی توسط موتور تولید میشود و ژنراتور صرفا یک مبدل است .
مساله مهم اینکه ژنراتور های تولیدی شرکت ایرانیان ژنراتور پارس با فشار گاز شهری و پایین کار میکند. و به هیچ عنوان از کمپرسور جهت افزایش فشار استفاده نمیشود. کاملا طبق اصول ژنراتور های نیروگاهی سیستم سوخت رسانی طراحی شده است .
2-تعمیر و اورهال موتور های اسکانیا
ژنراتور اسکانیا پنج سیلندر و شش سیلندر موتور های خودرویی می باشند که توسط شرکت ایرانیان ژنراتور پارس کاملا اورهال می شوند. تمام قطعات مصرفی آن ها توسط قطعات اصلی خود موتور و طبق استاندارد شرکت نو خواهد شد.
در نتیجه شما یک موتور نو و سرحال و آماده به کار خواهید داشت. هنگام خرید این موتورها باید دقت شود که میلنگ استاندارد باشد و قطعات مصرفی همچون رینگ ,یاتاقان های ثابت و متحرک ,بوش ها ,رینگ های پیستون ,واشر ها و اورینگ ها با قطعات اصلی نو شده باشد. و سایر بخش های موتور همچون توربو شارژر ,استارت ,اویل پمپ ,واتر پمپ سروبس و در صورت نیاز تعویض شده باشد .
شرکت ایرانیان ژنراتور هنگام تست قطعات اصلی موتور همچون سر سیلندر در صورت معیوب بودن قطعه را با قطعه تعویض خواهد کرد. و از تعمیری روی قطعات معیوب انجام نمیدهد .
3- تفاوت اسکانیا پنج سیلندر و شش سیلندر
در تماس هایی که مشتریان ما داشتند غالبا در مورد تفاوت اسکانیا پنج سیلندر و شش سیلندر سوال می شود.
در جواب این سوال باید اینگونه بیان کنیم که اسکانیا 5 سیلندر قدرت بیشتری نسبت به شش سیلندر دارا می باشد. زیرا که دارای حجم پیستون بزرگتر می باشد و هر سیلندر 4 سوپاپ می باشد. در حالی که اسکانیا شش سیلندر 2 سوپاپ و حجم پیستون کمتری دارد.
البته اسکانیا پنج سیلندر به خاطر اینکه تعداد سیلندر هایش فرد است دارای یک بالانسر زیر میلنگ است. که نقش سیلندر ششم را بازی میکند تا چرخش میلنگ متعادل و بدون لرزش باشد.
البته به خاطر اینکه توانی که در حالت ژنراتوری و در دور 1500 ,از موتور های کشیده میشود. تقریبا نصف قدرت واقعی موتور می باشد. در نتیجه آمپر خروجی و تحویلی هر دو موتور یکسان در نظر گرفته شده است .
4-هزینه نگهداری و سرویس موتورها چقدراست؟
در موتور های گازسوز, شما علاوه بر هزینه فیلتر های روغن و هوا که در موتور های دیزلی داشتید. هزینه شمع را نیز باید در نظر بگیرید.
شما اگر بخواهید هزینه سرویس موتور را برای یک دوره 30 یا 40 روزه در نظر بگیرید. حدودا با قیمت های اردیبهشت سال 1400
- یک میلیون و سیصدهزارتومان هزینه یک دست شمع
- یک میلیون و پانصد هزار تومان روغن مخصوص ژنراتور گازسوز
- دویست و پنچاه هزار تومان هزینه فیلتر روغن
- که جمعا 3 میلیون تومان در ماه هزینه نگهداری خواهید داشت .
5-هزینه گاز مصرفی موتور اسکانیا چقدر است ؟
موتور اسکانیا در حالت فول لود همانطور که در نکته اول ذکر شده 30 متر مکعب در ساعت گاز مصرفی میکند که حال شما باید براساس تعرفه گاز خود مطابق تصویر پایین هزینه گاز مصرفی خود را بدست آورید .
برای مثال :
در صورتی که شما تعرفه گاز صنعتی داشته باشید. هر متر مکعب 100 تومان خواهد شد. که براساس 30 متر مکعب در ساعت هر ساعت شما 3000 تومان هزینه گاز مصرفی در 24 ساعت معادل 72000 تومان و در ماه دو میلیون و صد و شصت هزار تومان هزینه گاز مصرفی اسکانیا خواهد شد .
6-شرایط مکانی مورد نیاز ژنراتور اسکانیا چیست ؟
اولین نکته تامین سوخت این موتور می باشد که برای 30 مترمکعب در ساعت حداقل باید کنتور G25 داشته باشد. که برای مشاهده ظرفیت هر کنتور میتوانید پست {4 نکته خرید ژنراتور گازسوز} را مشاهده نمایید .
مساله دوم ابعاد مناسب مکان نصب می باشد. ابعاد ژنراتور اسکانیا تولید شرکت ایرانیان ژنراتور پارس طول دومتر و هشتاد سانت عرض یک متر و ارتفاع دو متر می باشد. در نتیجه شما برای اینکه بتوانید آزادانه دور موتور قدرت مانور داشته باشید, در نظر گرفتن حداقل 12 متر مربع برای ژنراتور توصیه میشود .
در مکانی که برای ژنراتور در نظر میگیرید سعی کنید هوا گرم رادیاتور مستقیم به بیرون هدایت شود و 1.5 برابر هوای مصرفی و مکشی رادیاتور هوای تازه وارد اتاق ژنراتور نمایید تا دمای محیط و فشار داخل اتاق همیشه مثبت باشد .فشار هوای منفی تاثیر منفی در کارکرد ژنراتور دارد .
صحبت پایانی :
در مونتاژ و ساخت ژنراتور های اسکانیا که در شرکت ایرانیان ژنراتور انجام میشود, اصول ژنراتور های نیروگاهی در نظر گرفته شده است و به صورت علمی گاز و جرقه و تنظمات موتور انجام میشود.
در نتیجه موتور در شرایط استاندارد به صورت دایم و 24 ساعته ,هفت روز هفته کار خواهد کرد و شما میتوانید با خیال راحت با تضمین این شرکت از ژنراتور ها بهره ببرید .
3 نظر
Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a totally different topic
but it has pretty much the same layout and design. Outstanding
choice of colors!
درود بر شما . مقاله عالی و کاملیه
ممنون از توجهتون. سپاس