بهترین روش تامین برق ماینر چیست؟
بهترین روش تامین برق ماینر چیست؟
اگر شما استخراج کننده ارز دیجیتال و بیت کوین هستید. حدس می زنیم که با روش های بهینه تامین برق ماینر و ژنراتور های گازسوز دائم کار آشنایی ای ندارید . پس حتما پیشنهاد می کنیم مقاله ای که در این زمینه نوشته ایم را مطالعه کنید ، که روش های تامین برق ماینر را گفته ایم . و به طور مفصل به مزایا و معایب هر یک پرداخته ایم که در نهایت بهترین روش تامین برق ماینر را انتخاب خواهیم کرد ، با ما همراه باشید.
آشنایی با بیت کوین و ماینینگ
بیت کوین یکی از ارز های دیجیتال است. که برای استخراج آن باید از دستگاه های ماینر استفاده کرد. که به عمل استخراج ارز های دیجیتال ماینینگ می گویند. همان طور که می دانید ماینر ها مصرف برق بالایی دارند.
ماینر ها هم مانند سایر دستگاه ها و وسایل الکتریکی دارای توان مصرفی بالایی هستند. یک ماینر معمولی به طور ماهیانه ۷۵۰ کیلو وات مصرف دارد که مصرف بالایی محسوب می شود. امروزه تامین برق مورد نیاز دستگاه های ماینر برای افرادی که به استخراج ارز های دیجیتال و بیت کوین می پردازند تبدیل به یک دغدغه بزرگ شده است.

تامین برق ماینر
۱) تامین برق ماینر بوسیله برق شهری :
یکی از راه های تامین برق ماینر ها استفاده از برق شهری است . مزیت این روش در دسترس بودن آن است و اما عیب این روش، هزینه بالا و تعرفه برق گران آن است ، که عملا صرفه اقتصادی ندارد و موضوع دیگر این که برق شهری محدودیت توان برقی دارد.
۲) تامین برق ماینر بوسیله ژنراتور های دیزلی :
راه دومِ تامین برق ماینر استفاده از دیزل ژنراتور ها است. که این روش دارای معایب قابل توجهی از جمله سخت تهیه شدن گازوئیل و در دسترس نبودن آن نسبت به گاز و همین طور دائم کار نبودن دیزل ژنراتور ها است. که با توجه به طراحی سازگارانه ای که موتور های دیزل ژنراتور با مصرف کوتاه مدت دارد، اگر این موتور ها به صورت دائم کار شوند. در بازه های زمانی کوتاه نیاز به تعمیرات دارند که حتی هزینه تعمیرات ژنراتور های دیزلی بسیار بالاتر از گازی می باشد .
که این مبلغ حدود ۴ برابر ژنراتور های گازی است ، که همین امر باعث شده که تمام مشتریان ماینر به سمت استفاده از زنراتور های گازسوز بروند که از مهمترین معایب دیزل ژنراتور ها محسوب می شود.
۳) تامین برق ماینر بوسیله ژنراتور های گازسوز:
از دیگر راه های تامین برق ماینر ها استفاده از ژنراتور های گازی است. عیب این روش، مقداری گران تر بودن این نوع ژنراتور نسبت به ژنراتور دیزلی است. و این که نسبت به برق شهری نیاز به سرمایه گذاری دارد. اما مزیت آن این است که دائم کار بوده و هزینه برق پایین و ارزانی دارد.و نکته مثبت دیگر این که در توان های بالا می توانند از آن استفاده کنند. و نسبت به برق شهری این برتری را دارد که به محدودیت توان شبکه برخورد نمی کنند.
پس با دانستن موارد بالا و در نظر گرفتن معایب و مزایای هر یک به این نتیجه می رسیم . که بهترین روش تامین برق ماینر استفاده از ژنراتور های گاز سوز است که همه ماینر کار ها به این امر واقف هستند.
نکاتی درباره کار با ژنراتور های گاز سوز :
سایلنت کردن ژنراتور های گازی : همان طور که می دانید ژنراتور ها دارای صدا و نویز زیادی هستند که برای کسانی که به کار ماینینگ می پردازند بسیار مهم می باشد، اما این مشکل با رعایت کردن یک سری نکات و انجام یک سری کار ها به حد قابل توجهی بهبود می یابد و رضایت بخش می شود. این کار با سایلنت کردن ژنراتور ها صورت می گیرد .
- بخش قابل توجهی از صدای تولید ژنراتورها از اگزوز ژنراتورها است که می توان از سایلنسر اگزوز استفاده کرد.
- علاوه بر صدای تولید شده از اگزوز ، بخش دیگری از صدای ژنراتور ها از شاسی یا بدنه ی ژنراتور ها خارج می شود که برای رفع این مشکل می توان از کانوپی سایلنت ها ( اتاقک صدا گیر ) استفاده کرد که موتور درون این محفظه قرار می گیرد.
- مورد دیگر استفاده از فوم های نسوز برای دیواره های کانوپی سایلنت می باشد.
- علاوه بر این ها میتوان از آن موارد به عایق کردن دیوار ها و سقف توسط پشم سنگ ,عایق های پلی یورتان شانه تخم مرغی ,پنل های اکوستیک استفاده کرد.
و اما پیشنهاد گروه ما برای شما چه ژنراتوری است؟
گروه ایرانیان ژنراتور پارس، ژنراتور گازسوز اسکانیا دائم کار ۱۸۰ کاوا را برای تامین برق ماینیگ پیشنهاد می دهد. که فیلم آن را در زیر می بینید :
مزایای محصولات و شرکت ایرانیان ژنراتور پارس :
– گارانتی و نصب رایگان
– ۱۰ سال خدمات پس از فروش
ـ دائم کار بودن ژنراتور های شرکت ما
ـ قابلیت سایلنت شدن ژنراتور ها
کارشناسان فروش ما آماده هستند به طور رایگان شما را در خریداری و انتخاب ژنراتور مورد نیاز راهنمایی کنند. در صورت نیاز با شماره زیر تماس بگیرید :
09108382887 ( مهندس تبریزی )
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
استفاده از دیزل ژنراتور برای مصارف مختلف
نصب ژنراتور کاترپیلار (CATERPILLAR)
پمپ چاه آب
دیزل ژنراتور بنز 457
ژنراتور گازسوز اویکو (دایم کار)
تابلو کنترل ژنراتور
14 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام مخلصیم خدا رو شکر
ممنون از شما اقای مهندس تبریزی
ما یک سال و نیم پیش از شما یه اسکانیا گرفتیم ،
عالی کار کردع
ممنون از پشتیبانی خوبتون . که هر سوال و قطعه ای هم خواستیم ما رو راهنمایی و کمک کردید
خدا خیرتون بده
Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I have
really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope
you write again soon!
سلام و درود
خدا قوت
ممنون از مطلب مفیدتون . من بین دیزل و گازسوز مردد بودم
با این تفاسیر من گازسوز رو انتخاب میکنم.
حتما مزاحمتون میشیم
درود بر شما
ممنون از نگاهتون
سلام
مرسی از مطلب کاملتون
سلام. به صورت ماهیانه باید شمع ،فیلر روغن و روغن باید تعویض بشه .
سلام،سرویس و نگهداری موتور شامل چه مواردی میشه ؟؟
سلام. بله تمام موتورهای مونتاژ شده توسط شرکت ایرانیان ژنراتور پارس توانایی کارکرد ۲۴ ساعته را دارا می باشند
سلام آیا موتورها میتونن دائم کار کنن؟
سلام. بله تمام موتورهای گازسوز ما با فشار گاز شهری کارمیکنن ولی باید حجم گاز و به صورت دقیق تر باید کنتورتون بتونه حجم موردنیاز رو تامین کنه
سلام این ژنراتور با فشار گاز شهری هم کار میکنه؟
سلام . برای اسکانیا
حداقل G25
اویکو
حداقل G10
سلام ببخشید کنتور باید چه کنتوری باشه؟